Sponsorer till
Barnarpsdagen 2010
Barnarpsdagen 2010 är avslutad.
Sponsorer till Barnarpsdagen 2010

 

Eksjöhus

Hudoteket

John Bauer

Svensk Fastighetsförmedling

Rogös El
Habo

GG´s Bygg
Habo

Håkan Svenssons
Måleriaffär Huskvarna

Barnarps Bygg

 

 

2010 års Barnarpsdag förlöpte som sig bör utan några större missöden trots ett något blött underlag. Under natten till Barnarpsdagen föll det inte mindre än 30 mm regn över idrottsplatsen. Vädret under dagen var minst sagt varierande. Från regn på morgonen via sol mitt på dagen till en regnskur av sällan skådat slag vid tre-draget, för att återigen ljusna senare på eftermiddagen.

En av nyheterna för i år var Föreningskampen. En sjukamp som gick ut på att gå runt bland Barnarps föreningar och delta i olika tävlingsgrenar, förstapriset var en hotellweekend för två personer med tillhörande spa-behandling på Hotell John Bauer i samarbete med Hudoteket.
I år fanns även olika företag på plats och visade upp sig och sina verksamheter. Utställarna var Svensk Fastighetsförmedling som svarade på frågor gällande fastighetsaffärer, Husse.se som sålde och marknadsförde hund- och kattfoder, Odensjö Gård informerade om utbyggnadsplanerna av bostäder och golfbana samt Reklamfirman som erbjöd porträttfotografering och även visade sina produkter från webshopen Väskor och Sånt.

Temat för i år var motorer och motorsport och då handlade det uteslutande om team och föreningar som finns inom Barnarps gografiska område. De som fanns på plats var Bryntesson Motorsport (camaro cup), Team Ghost Rider (traktorpulling) och Norrahammars Motorklubb (rally, motocross, trial och enduro).

Parallellt med detta pågick övriga aktiviteter med allt från fotbollsmatcher, gymnastikuppvisning, minbilar, hoppborg, luftgevärsskytte, hamburgergrillning m.m. m.m. under hela dagen.

Vi vill även framföra ett stort tack till sponsorer och utställare som gjorde Barnarpsdagen till en lyckad dag.

Konferencier för dagen var Joakim Brobäck.

>SE FOTO FRÅN BARNARPSDAGEN 2010<

>LÄS VAD JP SKREV 100830<

>LÄS OM 2009 ÅRS BARNARPSDAG<

>RÄTT SVAR PÅ HEMBYGSFÖRENINGENS FRÅGA I FÖRENINGSKAMPEN<

 

Bubs

Odensjö Golf Club

Reklamfirman

Deltagare i Årets Tema

Bryntesson Motorsport

Norrahammars Motorklubb

Team
GHOST RIDER Traktorpulling

Kontakta oss: post@barnarp.com
copyright © barnarp.com 2009-2010